image-normal.jpg

Käväsin eilen sienessä itsekseni. En saanut kaveria matkaan ja heti metsään päästyäni alkoi mielikuvitus laukata. Sudet ja karhut tottakai mielessä. Ensin silmiini osui ihme pihlajanmarja kasoja. Mietin että mäyrä varmaan tms jättää sellaisia. Tämä lisäsi tätä kuumottavaa tunnelmaa heti kärkeen.

Silloin tällöin pääsin keräämään sieniä ja silloin unohtui hetkeksi nämä pedot mitkä varmasti olivat siellä myös. Minulla oli tarkoitus ottaa valokuvia myös niin tietenkin puhelimesta loppui akku. Lähdin pikku hiljaa pois päin välillä yskien ja vihellellen niin silloin ehkä noin 20 m päässä rytisi. Pysähdyin ja mietin, että mikä se sieltä tulee (tietty karhu) ja mihin päin nyt tästä lähtisi. Rytinä lakkasi ja ajattelin mennä sitä kohti. Ei siellä ollut enään mitään. 

Pitäisi ehkä käydä useammin metsässä yksin, eihän siellä oikeesti ole mitään pelättävää. Ne marjakasat myös valkeni minulle myöhemmin eilen. Tilhi kuulemma kännipäissään oksentaa niitä kasoja.:) Sen rytinän aiheuttaja oli ehkä hirvi tai peura, tuskin karhu. Sienien saldo ehkä just litra.